Pasta jajeczna

Pasta jajeczna może być bazą do kanapek, ale też dodatkiem do innych dań.

Dodany przez:

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 3.56 z 9 głosów)

Składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 2 łyżki majonezu
  • sól i świeżo zmielony czarny pieprz
  • garść posiekanego szczypiorku

Przygotowanie

  1. Ostudzone i obrane jajka kroimy w kosteczkę lub rozgniatamy widelcem. Mieszamy z majonezem, łyżką posiekanego szczypiorku oraz solą i pieprzem do smaku. Najlepiej smakuje ze świeżą bagietką, posypana dodatkowo szczypiorkiem.
  2. Przepis pochodzi z magazynu Moje Gotowanie nr 4/2017
Śniadanie jajko pasta jajeczna
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze

Podobne przepisy