Makaronowe muszle nadziewane

pieczarki trzemy i dusimy z papryka cebulka i filetem z kurczaka a nastepnie nadziewamy muszle.

Naleśnikidania z makaronemPrzekąski

Czas przygotowania:
120 min.
Dla ilu osób:
dla 10 osób
Ocena:

(średnia 4.53 z 188 głosów)

Składniki:

  • 40 dkg pieczarek,
  • 1 duza papryka czerwona,
  • srednia cebula,
  • ser żółty,
  • pieprz,
  • sol,
  • vegetta,
  • olej,
  • zielona pietruszka.

Sposób przygotowania:

Posiłek:

Kroki wykonania:

  • ugotowac muszle makaronowe,
  • pieczarki zetrzec na tarce i podpiec z cebulka na oleju,
  • dodac filet z kurczaka,
  • dodac papryke,
  • nadziewamy muszle cieplym farszem,
  • posypujemy serem żółtym i zielona pietruszka.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy