Makaronowe muszle nadziewane

pieczarki trzemy i dusimy z papryka cebulka i filetem z kurczaka a nastepnie nadziewamy muszle.

Dodany przez:

Makaronowe muszle nadziewane

Makarony

Czas przygotowania:
Porcje:
10 porcji
Ocena:

(średnia 4.6 z 5 głosów)

Składniki

  • 40 dkg pieczarek,
  • 1 duza papryka czerwona,
  • srednia cebula,
  • ser żółty,
  • pieprz,
  • sol,
  • vegetta,
  • olej,
  • zielona pietruszka.

Przygotowanie

  1. ugotowac muszle makaronowe,
  2. pieczarki zetrzec na tarce i podpiec z cebulka na oleju,
  3. dodac filet z kurczaka,
  4. dodac papryke,
  5. nadziewamy muszle cieplym farszem,
  6. posypujemy serem żółtym i zielona pietruszka.
Grzyby obiad przekąska naleśniki pieczarki cebula Papryka filet z kurczaka muszle makaronowe
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze