Pasta jajeczna z białym serem i rzodkiewką

Smaczna pasta do chleba

SałatkiPrzekąski

Czas przygotowania:
30 min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:

(średnia 4.32 z 224 głosów)

Składniki:

  • 2 jajka
  • pół kostki białego sera
  • 5 rzodkiewek
  • dymka
  • łyżka majonezu
  • odrobina jogurtu naturalnego
  • sól
  • pieprz
  • papryka ostra

Rodzaj diety:

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Posiłek:

Kroki wykonania:

  • Jajka i rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać rozdrobniony ser i posiekaną dymkę. Dodać jogurt , majonez i przyprawy, wymieszać.
  • Smacznego :)

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy