Moje Gotowanie na marzec to między innymi przepisy z kuskusem, sposoby na boczniaki na obiad, akcesoria do przyrządzania kotletów i pomysły na aromatyczne zupy. Ponadto wiele przepisów na desery i wskazówki od szefów kuchni.
fot.
W numerze marcowym znajdziecie:
Smak górnej półki - Kala namak - Oryginalna sól kuchenna prosto z Himalajów.
Kronika przyjemności – Jerzy Sobieniak wydał książkę o zdrowym ulicznym jedzeniu
Śniadanie - Zwyciężczyni II sezonu „MasterChefa” zdradza nam przepisy na energetyczne śniadania
Przekąski - Kiełkuje w nas wiosna. Jedzmy wiec kiełki, najlepiej na surowo, w towarzystwie owoców i warzyw
Dania główne - Naleśniki siła inspiracji. Pomysłów na nie jest tak wiele, jak tych, którzy je smażą. Polecamy m.in. sezamowe z warzywami, zapiekane z kozim serem i na słodko – czekoladowe
Desery – słodkości z bitą śmietaną