Jajka z cytrynowym tuńczykiem

Jajka z tuńczykiem to cudowne połączenie a dodając sok z cytryny otrzymujemy miłą odmianę tego dania

Dodany przez:

Jajka z cytrynowym tuńczykiem

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
3 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 6 ugotowanych jajek
  • puszka tuńczyka
  • sok z połowy cytryny
  • pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki majonezu
  • łyżka musztardy

Przygotowanie

  1. Jajka przekrawamy na pół i delikatnie wyciągamy z nich żółtka.
  2. Mieszamy je z tuńczykiem, połową szczypiorku, majonezem, musztardą i sokiem z cytryny. Napełniamy białka i posypujemy resztą szczypiorku.
  3. Smacznego :)
Śniadanie jajka przekąska kolacja tuńczyk cytryna faszerowane
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze