Filmy kulinarne

moje-gotowanie-kwiecie-2020
19.03.2020

"Moje Gotowanie" na kwiecień. Wielkanocne dania i inne pyszności

Kwietniowe numer "Moje Gotowanie" to mnóstwo inspiracji, jak zaplanować tegoroczne święta wielkanocne. Ciasta, paschy, faszerowane jajka czy domowe wędliny - to tylko część przepisów na domowe pyszności. Magazyn można zamówić na www.kultowy.pl z darmową wysyłką!

grafika-wideo
13.03.2020

Kimchi, kotlet mielony i ciasta drożdżowe. Rozmawiamy o marcowym numerze "Moje Gotowanie"

Menu na przednówek to wyzwanie, ale magazyn "Moje Gotowanie" ma sprawdzone przepisy na marzec. Jakie? Posłuchajcie porady redaktor naczelnej magazynu - Renaty Chodorowskiej. W rozmowie z redaktor prowadzącą serwisu mojegotowanie.pl podpowiedziała, jak zamieniać drożdże suche na świeże, jak zrobić domowe kimchi i upiec w domu chaczapuri - gruzińskie pieczywo.

cykoria
11.03.2020

Cykoria z sałatką tabbouleh

Prosta i efektowna przekąska - cykoria radicchio z tabbouleh, podana z pomidorkami i świeżymi ziołami. Ten przepis na pewno przekona Was, że cykoria może smakować przepysznie i wyjątkowo prezentować się na stole. Zobaczcie, jak krok po kroku tę przystawkę przygotowuje Renata Chodorowska, redaktor naczelna "Moje Gotowanie".

jajka faszerowane 1
10.03.2020

Jajka faszerowane z farszem buraczanym

Burak z jajkiem? Jeśli jeszcze nie próbowaliście tego połączenia, musicie to nadrobić!

Rzeżuchowe Jajko
10.03.2020

Jajko z rzeżuchy

Takiego jajka się nie spodziewaliście. Całe z rzeżuchy!

sałatka jarzynowa
10.03.2020

Sałatka jarzynowa w nietypowej formie

Takiej sałatki jarzynowej nie powstydzi się nikt! Wygląda i smakuje rewelacyjnie.

jak Układać Sztućce
10.03.2020

Jak prawidłowo układać sztućce?

Często sprawia nam to nie lada problem - podpowiadamy, jak ułożyć sztućce na stole.

tort kanapkowy
10.03.2020

Tort kanapkowy

Kanapki w formie tortu są pyszne, ale przede wszystkim wyglądają widowiskowo. Taki wytrawny tort kanapkowy sprawdzi się na niedzielne śniadanie oraz imprezy.

deser-slider
14.02.2020

5-minutowy deser z tahini, wiśniami i orzechami

5-minutowy deser, który smakuje jak chałwowa rozpusta? To prosty przepis z lutowego numeru "Moje Gotowanie". Tahini doda charakterystycznego smaku, a słodycz zapewni syrop klonowy. Smak przełamują owoce, a teksturę wzbogacą posiekane orzechy laskowe. Zobaczcie, jak krok po kroku ten przysmak przygotowuje redaktor naczelna magazynu "Moje Gotowanie, Renata Chodorowska.

bezy-rozowe
14.02.2020

Rozgrzewające dania i bezy! Rozmawiamy o lutowym numerze "Moje Gotowanie"

Redaktor naczelna magazynu "Moje Gotowanie" Renata Chodorowska razem z redaktor prowadzącą serwis mojegotowanie.pl Magdaleną Pomorską porozmawiały o menu na luty. Jakie warzywa i owoce wybierać? Jaki mięsny specjał podać na przyjęcie w domu? I co pysznego, a zjawiskowego "od serca" zrobić dla drugiej połówki? Posłuchajcie i sprawdźcie przepisy w magazynie!