PIECZARKI FASZEROWANE MIĘSEM MIELONYM W CIESCIE NALEŚNIKOWYM

SA SUPER

Dodany przez:

PIECZARKI FASZEROWANE MIĘSEM MIELONYM W CIESCIE NALEŚNIKOWYM

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
35 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Składniki

  • SKŁADNIKI:
  • 35szt Dużych pieczarek
  • 2 duze cebule
  • 1 jajko
  • 0,5 kg mięsa mielonego
  • przyprawy: sól pieprz itp....

Przygotowanie

  1. WYKONANIE!!
  2. Pieczarki obrać korzonki wyrzucic (pieczarki musza miec glebokie glówki). Z mięsa mielonego z jajek , cebuli, i przypraw zrobic farsz taki sam jak na mielone. Farszem nadziać pieczarki i obtoczyc ciastem. Smażyc na oleju tak jak pączki.CIASTO MUSI BYĆ GĘSTE.
  3. przepis na ciasto
  4. 2 jajak troszke mleka make i to wszytsko wymieszac az ciasto bedzie geste.Ciasto musi byc na tyle geste by nie odchodzilo od pieczrek
przekąska pieczarki faszerowane
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze

Podobne przepisy