PIECZARKI FASZEROWANE MIĘSEM MIELONYM W CIESCIE NALEŚNIKOWYM

SA SUPER

faszerowanePrzekąski

Czas przygotowania:
35 min.
Ocena:

(średnia 4.49 z 180 głosów)

Składniki:

  • SKŁADNIKI:
  • 35szt Dużych pieczarek
  • 2 duze cebule
  • 1 jajko
  • 0,5 kg mięsa mielonego
  • przyprawy: sól pieprz itp....

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • WYKONANIE!!
  • Pieczarki obrać korzonki wyrzucic (pieczarki musza miec glebokie glówki). Z mięsa mielonego z jajek , cebuli, i przypraw zrobic farsz taki sam jak na mielone. Farszem nadziać pieczarki i obtoczyc ciastem. Smażyc na oleju tak jak pączki.CIASTO MUSI BYĆ GĘSTE.
  • przepis na ciasto
  • 2 jajak troszke mleka make i to wszytsko wymieszac az ciasto bedzie geste.Ciasto musi byc na tyle geste by nie odchodzilo od pieczrek

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy