press ENTER to search
Lekkie, wyrośnięte, nieśmierdzące drożdżami. Takie będzie drożdżowe ciasto, jeśli zrobicie z nim 1 rzecz
Jedną tabliczkę zetrzyjcie, drugą wrzućcie w innej postaci. To ciasto czekoladowe nie ma wad
Zupa szczawiowa nabrała 3x więcej smaku. Wystarczyło wkruszyć 1 dodatek
Unia bierze się za ograniczenie zużycia plastiku. Zmiany obejmą nawet opakowania na ketchup
Przygotujcie chleb tostowy i posmarujcie go mięsem. Czegoś takiego jeszcze nie jedliście
Puszysta pianka przebija sernik na zimno. Zamiast jogurtu, dodajcie coś lepszego
„Dramat narodowy”. Francuz przejechał się po polskim majonezie. Woli francuski
Chrupiąca surówka z kapusty od Tomasza Strzelczyka. Nie podchodzi wodą, dzięki 1 trikowi
Lepszego chleba nie ma. A wielu ludzi nim gardzi i woli baltonowski
Sprawdzony sposób na śmierdzące zakrętki od słoików. Zalewam miksturą i po 10 min są jak nowe
Kuchenną miksturą podlewam ogródek raz w tygodniu. Przepędzam ślimaki i mam zdrowe rośliny
Omlet serowy jest pełen białka i syci na długo. 3 wyraziste dodatki nadają mu smaku
Zupa galicyjska zasmakuje fanom szczawiowej. Przepis powstał 3000 km od Polski
Lekkie jak puch pianki z miodu. O niebo lepsze niż sztuczne żelki ze sklepu
Wielosmakowa sałatka siostry Anastazji robi furorę. Banalnie prosta, ale liczą się proporcje
Do zupy kalafiorowej jak ulał pasuje to małe, niepozorne warzywo. Wielu o nim nie słyszało
Zamiennik mięsa z piór wkrótce na naszych stołach? „Smakuje jak prawdziwe”
Gdy rybiki panoszą się po łazience, robię owsianą pułapkę. Problem znika błyskawicznie