press ENTER to search
Kieszonki z ciasta francuskiego wypełniam pysznym kremem. Kilka kropli podkręca smak
Nie drobiowa ani wieprzowa. Ta wątróbka ma mało tłuszczu i jest bardzo delikatna
Zbieram, siekam i zamykam w słoiku. Najlepszy moment na zrobienie zapasów do zimy
Szczaw zasypuję i lekko ugniatam. Bez pasteryzowania mam zapasy na zimę
Nie z twarogu, ale z innego składnika robię najlepsze kluski leniwe. Najpierw szok, potem zachwyt
Domowy ser robię w 20 minut. Do mleka dorzucam 1 składnik znany z deserów
Na wsi fitkę jadano prawie codziennie. Robiło się ją z tego, co było pod ręką
Na uporczywe plamy na dywanie kładę kuchenną papkę z 2 składników. Żaden brud nie ma szans
Nie kupuję już masła. Smarowidło z płatków owsianych jest 2x tańsze i nie idzie w boczki
Polacy nie mają bladego pojęcia jak to gotować. Nie ma co kombinować, potrzeba tylko 2 składników
Najlepsze roladki z filetu wieprzowego. W środku 1 dodatek mocno was zaskoczy
Tort, który robi się w 1 minutę. Minimum pracy i maksimum smaku
Sypię pół szklanki do zupy ogórkowej i gotuję. Wychodzi lepsza niż tradycyjna
Mówią, że to najdroższe warzywo świata. Ja zbieram za darmo i wkładam do słoików na zimę
Sycąca sałatka z kaszy jaglanej z dodatkiem na ciepło. Obiad będziecie mieć z głowy
Zamiast piec ciasto smażę racuchy rabarbarowe. Złociste, chrupiące i pulchniutkie
Biorę papier do pieczenia i idę do łazienki. Zrobicie to samo, gdy poznacie powód
Jem ten owoc przed snem i zapomniałam, co to bezsenność. Korzyści jest znacznie więcej