Dieta - zupa z kapusty białej i kiszonej

Ocena:

4.48 (149)

  • 1 godz. 15 min.
  • dla 4 osób
podstawa diety

Składniki:

  • cebula cukrowa - 25 dag
  • kapusta biała - 50 dag
  • kapusta kiszona - 30 dag
  • olej - 1 łyżka
  • pomidory średnie - 4 szt
  • rosół instant WINIARY - 1 szczypta do smaku

Dieta - zupa z kapusty białej i kiszonej - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Pomidorom naciąć skórkę na ćwiartki, zalać wrzątkiem, po 6 minutach
  • zdjąć skórkę i pokroić.
  • Kapustę białą poszatkować, włożyć do garnka, dołożyć kapustę
  • kiszoną, pokrojone pomidory. Zalać 12 szklankami wody.
  • Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na oleju.
  • Dodać cebulę do zupy. Całość gotować ok. 1h.
  • Zupę doprawiamy rosołkiem w słoiczku WINIARY.
  • Zupy nie wolno solić - sól zatrzymuje wodę w organizmie co spowalnia
  • chudnięcie.
  • Jedząc trzy razy dziennie zupę po ok. 300ml można schudnąć 3-5 kg
  • tygodniowo.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne