pasta_jajeczna_na_jogurcie_naturalnym_ze_szczypiorkiem_i_bazylia

Pasta jajeczna na jogurcie naturalnym ze szczypiorkiem i bazylią

Ocena:

4.4 (167)

  • 10 min.
  • dla 2 osób
Pyszna i szybka pasta jajeczna

Składniki:

  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 3 łyżeczki jogurtu naturalnego
  • szczypiorek
  • kilka listków bazylii
  • sól, pieprz do smaku

Pasta jajeczna na jogurcie naturalnym ze szczypiorkiem i bazylią - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Wcześniej ugotowane jajka obieramy. Obrane jajka kroimy i przekładamy do miseczki. Dodajemy jogurt naturalny, szczypiorek, bazylię, sol i pieprz. Wszystko rozgniatamy widelcem i mieszamy. Smacznego !
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne