Pasta jajeczna na jogurcie naturalnym ze szczypiorkiem i bazylią

Pyszna i szybka pasta jajeczna

dodany przez: Jagodziana Coffee

pasty przekąski

Czas przygotowania:
10min.
Dla ilu osób:
dla 2 osób
Ocena:

(średnia 4.42 z 165 głosów)

Składniki:

  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 3 łyżeczki jogurtu naturalnego
  • szczypiorek
  • kilka listków bazylii
  • sól, pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Pasta jajeczna na jogurcie naturalnym ze szczypiorkiem i bazylią - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Wcześniej ugotowane jajka obieramy. Obrane jajka kroimy i przekładamy do miseczki. Dodajemy jogurt naturalny, szczypiorek, bazylię, sol i pieprz. Wszystko rozgniatamy widelcem i mieszamy. Smacznego !

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Podobne przepisy