Rozgrzej piekarnik do 160 °C z termoobiegiem.
Rozpuść 20 g masła i nasmaruj nim formę do babki. Wsyp mielone orzechy do formy i potrząsając pokryj nimi całą powierzchnię formy do babki.
Jedenaście ciasteczek Chocolate O’s Schär podziel na części. Zdejmij z nich krem, a herbatniki przełóż do miski i pokrusz.
Ubij mikserem jajka z cukrem na pianę.
Mąkę Mix C Schär, proszek do pieczenia i sól wymieszaj w misce i dodaj do piany z jajek.
Rozpuść resztę masła i dodaj wraz z mlekiem i pokruszonymi ciasteczkami Chocolate O’s Schär do ciasta.
Ciasto przełóż do formy i piecz przez 60 minut na dolnym poziomie piekarnika. Sprawdź patyczkiem, czy upiekło się w środku.
Wyjmij z formy i pozostaw do wystygnięcia.
Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej i polej nią wierzch ciasta. Udekoruj ciasto połówkami ciasteczek Chocolate O’s Schär z kremem.