press ENTER to search
Szarlotkę babci Ludmiły z 4 składników robię w Air Fryer. Jest chudsza o 60%, a smak 5-krotnie lepszy
Polski produkt za grosze to teraz hit za oceanem. Amerykanki jedzą go, żeby wyglądać jak Słowianki
Zrobiłam pastę z awokado, ale dodałam sycący składnik. Lepszego smarowidła na chleb nie znajdziecie
Kotlety schabowe robię sposobem babuni. Zostawiła w zeszycie z przepisami 3 proste reguły
Z tego przepisu zrobiłam najlepsze kluski z kalafiora. Leniwe i śląskie moga się schować
Zamiast godzinami gotować rosół, robię prostą zupę kurczakową. Rozgrzewa i syci 2x bardziej
Zajęcze gruszki to zapomniane owoce jesieni. Najlepsze na wzmacniający sok i napar
Tatarskie zrazy mają wyjątkowy farsz. Mięso mielone łączę z aromatycznym przysmakiem i zawijam
Popękany sernik da się jeszcze uratować. Mam na to prosty trik babuni
Zamiast kupować drogi kolagen, robię zimne nóżki bez żelatyny. Ja się najadam, a moja skóra pięknieje
Litewskie "mleko" zrobicie sami w domu. Wystarczy trochę wody i pół szklanki tanich drobinek
Najlepszy sernik piekę metodą "na trzy". Tak kremowy nie wychodzi z żadnego innego przepisu
Buraki ugotują się błyskawicznie i nie stracą koloru. Dodajcie 1 łyżeczkę do garnka z wodą
Sałatka wiedeńska to tylko 5 składników i mnóstwo smaku. Zapomnijcie o pracochłonnej jarzynowej
Rogaliki budyniowe nie potrzebują nadzienia. Są świeże i chrupiące ponad tydzień
Zupa drwala to nie jakaś wodzianka. Ma tyle składników i smaku, że każdy się naje do syta
Sernik z wiaderka wychodzi puszysty jak chmurka. 1 dodatkowy składnik zmienił wszystko
Wygląda jak kasza jaglana, ale to coś znacznie lepszego. Przyda się do ciast i deserów