Pasta kanapkowa

Może niezbyt zdrowe, ale kupne pasty mogą się schować

dodany przez: Literat

kanapki pasty wędliny przekąski

Czas przygotowania:
15min.
Dla ilu osób:
dla 10 osób
Ocena:

(średnia 4.54 z 194 głosów)

Składniki:

  • 15 dkg żółtego sera
  • 30 dkg kiełbasy podsuszanej
  • 2 ogórki kiszone
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

  • na zimno

Sposób podania:

  • na zimno

Posiłek:

Pasta kanapkowa - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Zeetrzeć ser, kiełbasę i ogórki na tarce jarzynowej.
  • Wymieszać dodając sól, pieprz i majonez do smaku. Odstawić na ok. pół godziny.
  • Podawać na pieczywie.
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA

Podobne przepisy

Główne składniki: