Kiełbaska na gorąco

Kiełbaska na ciepło
zawsze jest dobra!!

dodany przez: lenuta

Czas przygotowania:
20min.
Dla ilu osób:
dla 5 osób
Ocena:

(średnia 4.33 z 190 głosów)

Składniki:

  • 2 pętka kiełbasy (np. podwawelskiej)
  • musztarda
  • 4 kromki chleba

Sposób przygotowania:

  • gotowanie

Sposób podania:

  • na ciepło

Kiełbaska na gorąco - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Kiełbaske lekko ponacinać. W garnku zagotować wodę.
  • Na wrzącą wrzucie kiełbaski i ok 20.minut gotować.
  • Podawać z musztardą ( również chrzanem tartym, keczupem)
  • i kromkami chleba z masełkiem.
  • Kolacyjka lub śniadanko.
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA

Podobne przepisy

Główne składniki: