press ENTER to search
Zawsze robię biszkopt z tego przepisu. Wychodzi idealnie puszysty i mięciutki
Deser na śmietance i parzonych jajkach. Lepszy niż lody ze sklepu. Idealne połączenie składników
Nie bigos, nie zasmażana. Biorę główkę młodej kapusty i robię gar jedzenia na cały tydzień
Ciasto francuskie smaruję prostą masą i zapiekam. 1 łyżka dodatku robi całą robotę
Sprawdziłam, czym można zastąpić wałek do ciasta. Wybrałam 3 niecodzienne rozwiązania
Niezwykły budyń do picia w 1 minutę. 3 składniki, chwila mieszania i gotowe
Z młodej kapusty robię najlepsze placki sadzone. Ziemniaczane poszły w odstawkę
Znalazłam przepis na leciutki piankowy sernik ze skyru. Każdy kęs to bajka
Zawsze zbieram pestki z cytryn. Kiedy poznacie powód, zrobicie z nimi to samo
Weźcie 1,5 kg karkówki i kawałek papieru do pieczenia. Efekt zaskoczy nawet zawodowych kucharzy
Gotując krupnik, wszyscy wrzucają kaszę prosto do garnka. Znamy o wiele lepszy sposób
Polewa do ciasta błyszcząca jak nigdy. Nie zapomnijcie o 1 rzeczy przy roztapianiu czekolady
Zamiast z solą, choć raz ugotujcie ziemniaki z tymi dodatkami. Od teraz to będzie stały punkt programu
Bułeczki twarogowe robię na okrągło. Tak proste, że już nie kupuję w piekarni
Nigdy nie wyrzucam liści rabarbaru. Robię z nich najlepszy oprysk na przędziorki i mszyce
Masło klarowane robię sama w domu. Mam zawsze pod ręką, gdy smażę kotlety
Zamiast znów robić zupę, zamieniam botwinkę w chrupiące placki. Ile nie zrobię, zawsze mało
Nigdy nie wyrzucam kości z pieczonego kurczaka. Zamieniam je w wartościowy przysmak