Pasztet, dla 6 osób
Kolekcja Pasztet, dla 6 osób zawiera 33 przepisów
Przepisy w kolekcji Pasztet, dla 6 osób

Pasztet z chleba razowego i orzechów to zupełnie inny pomysł na popularne danie. Znamy pasztety mięsne, znamy też pasztety warzywne, ale pasztet z chleba? Otóż taki pasztet może być naprawdę smaczny! Zwłaszcza, kiedy jego smak podkręcimy orzechami, pestkami słonecznika i miodem. Przepis poleca Agata Wojda.
Pasztet z chleba razowego i orzechów

Pasztet chłopski w boczku to klasyk. Obok białej kiełbasy, pieczonego boczku i innych mięs na świątecznym stole powinien pojawić się pasztet. To jedno z największych osiągnięć francuskiej sztuki kulinarnej wytwarzane jest od stuleci i na dobre zagościło także w naszej rodzimej kuchni. Taki pasztet przygotowujemy głównie na święta, ale nic nie stoi na przeszkodzie, byście jedli go też na co dzień!
Pasztet chłopski w boczku

Kolorowa terrina warzywna faszerowana jajkami - doskonale smakuje i pięknie prezentuje się na stole - nie tylko na Wielkanoc. Terrina warzywna jest pyszna z sosem np. winegret.
Terrina warzywna

Terrina z białej ryby i wędzonego łososia

Przepis na świąteczny pasztet z grzybami.
Korzenny pasztet grzybowy

Pasztet domowy

Tuńczykowy pasztet

Pasztet z żurawiną

Krakersowe kanapki

pasztet z suszoną śliwką

Pasztet w plastrach cukinii faszerowany jajkiem

Pasztecik drobiowy

pasztet z soczewicy

Rewelacyjny pasztet teściowej Bożenny

PASZTET

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Pasztet z marchewką i zielonym groszkiem

Najlepszy pasztet drobiowy

Kremowy pasztet z galaretką

Pasztet z wątróbki z białym winem
- «
- ‹ Poprzednia
- 1
- 2
- Następna ›
- »