ŚLEDZIE W OLEJU Z OGÓRKIEM KISZONYM

Ocena:

4.52 (180)

  • 3 godz. 0 min.
  • dla 3 osób

DOBRE ŚLEDZIKI

Składniki:

  • 4 PŁATY ŚLEDZIOWE
  • 2 OGÓRKI KISZONE
  • 2 CEBULE
  • 1 SZKLANKA OLEJU
  • PIEPRZ

Śledzie w oleju z ogórkiem kiszonym - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • ŚLEDZIE NAMOCZYĆ TAK Z 2 DO 3 GODZIN PO NAMOCZENIU KROIMY NA PASKI ,NASTĘPNIE OBIERAMY CEBULĘ I KROIMY W PASKI DO TEGO DODAJE POKROJONEGO W KOSTKĘ OGÓRKA KISZONEGO DODAJEMY OLEJ I PIEPRZ WEDŁUG UZNANIA ,WYMIESZAĆ I GOTOWE .
  • ŻYCZĘ SMACZNEGO
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Materiały promocyjne