ŚLEDZIE W OLEJU Z OGÓRKIEM KISZONYM

DOBRE ŚLEDZIKI

dodany przez: poli444 poli444

Czas przygotowania:
3godz. 0min.
Kalorie:
450 kcal
Dla ilu osób:
dla 3 osób
Ocena:

(średnia 4.54 z 177 głosów)

Składniki:

  • 4 PŁATY ŚLEDZIOWE
  • 2 OGÓRKI KISZONE
  • 2 CEBULE
  • 1 SZKLANKA OLEJU
  • PIEPRZ

Sposób przygotowania:

Śledzie w oleju z ogórkiem kiszonym - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • ŚLEDZIE NAMOCZYĆ TAK Z 2 DO 3 GODZIN PO NAMOCZENIU KROIMY NA PASKI ,NASTĘPNIE OBIERAMY CEBULĘ I KROIMY W PASKI DO TEGO DODAJE POKROJONEGO W KOSTKĘ OGÓRKA KISZONEGO DODAJEMY OLEJ I PIEPRZ WEDŁUG UZNANIA ,WYMIESZAĆ I GOTOWE .
  • ŻYCZĘ SMACZNEGO

Kalorie: 450


Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Podobne przepisy

Główne składniki: