Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli

Szybko i smacznie, w sam raz na pajdę chleba

dodany przez: Arbuzz arbuzz

sałatki majonez

Czas przygotowania:
10min.
Dla ilu osób:
dla 2 osób
Ocena:

(średnia 4.45 z 175 głosów)

Składniki:

  • puszka tuńczyka w zalewie własnej
  • puszka kukurydzy
  • puszka czerwonej fasoli
  • pół cebuli
  • 4 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz

Okazje:

Sposób przygotowania:

  • na zimno

Posiłek:

Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Tuńczyka, kukurydzę i fasolę odsączyć. Wsypać do miski, dodać majonez, pokrojoną cebulę, dosolić dopieprzyć. Wymieszać i można jeść.
  • Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA

Podobne przepisy