Sałata z wędzonym pstrągiem

Sałata z wędzonym pstrągiem, rzodkiewką, selerem naciowym, ogórkiem i rukolą posypana czarnym sezamem

Dodany przez:

Sałata z wędzonym pstrągiem

Z rybami i owocami morza

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • Opakowanie mixu sałat FIT&EASY FAMILY
  • 120 g wędzonego pstrąga
  • Garść rukoli
  • Solidna łyżka czarnego sezamu
  • 2 duże lub 4 małe rzodkiewki
  • 1 kłącze selera naciowego
  • 1 mała marchewka

Przygotowanie

  1. Na mieszance sałat i rukoli ułóż poszarpanego w palcach pstrąga, posiekane w plastry rzodkiewki oraz selera. Marchewkę najlepiej pokroić w słupki lub za pomocą obieraczki uzyskać długie i szerokie paski. Całość posyp sezamem. Według mnie najlepszy będzie tutaj dressing orientalny.
warzywa sałatka pstrąg
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze

Podobne przepisy