Panga na parze
Panga na parze - Przepis na Panga na parzemój wymyślony przepis zdrowy i dietetyczny
- Czas przygotowania:
- 40 min.
- Dla ilu osób:
- dla 6 osób
Ocena:
(średnia 4.52 z 168 głosów)
Składniki:
- 3 filety z pangi
- 1 opakowanie mrożonych warzyw w paski
- 1 kostka rosołowa warzywna
- 1 szkl ryżu
- 3 szkl wody
- przyprawa do ryb
Sposób przygotowania:
Kroki wykonania:
- Ryby rozmrozić natrzeć przyprawą do ryb dowolną lub ulubionymi swoimi przyprawami zostawić na 20 minut.Do arnka wlać wodę wrzućic kostkę i warzywa następnie podgotować z 20minut pod przykryciem mieszając od czasu do czasu.Po tym czasie ułożyć rybę przykryć i zostawić jeszcze na 10 minut pod przykryciem na małym ogniu.Wyłączyć i zostawić na 10 minut.Można po tym czasie podawać.Pyszne i zdrowe jak zawsze.
Podobne przepisy
Czas przygotowania:
60 min.

Pyzy własnej roboty są najlepsze.
Pyzy na parze
Czas przygotowania:
10 min.

Pączki na parze to mój ulubiony przepis. Mozna je jeść o różnej porze dnia. Wyśmienite!! Polecam!!!
Pączki na parze
Poziom trudności:
Łatwy
Czas przygotowania:
10 min.

Jajecznica na parze to pyszna wersja klasycznego dania. Jak twierdzi wielu szefów kuchni jajecznica to najlepsze, co może spotkać jajko. Warto więc zadbać o to, by była zrobiona idealnie. Jajecznica na parze jest wyjątkowo delikatna i po prostu rozpływa się w ustach. To świetna opcja także dla małych dzieci i niemowlaków. Sprawdźcie, jak zrobić jajecznicę na parze!
Jajecznica na parze
Czas przygotowania:
60 min.

Na taki właśnie obiad zjeżdża się moja najbliższa rodzinka:)
Kluski na parze
Czas przygotowania:
60 min.

Uwielbi je cała moja rodzinka
Bułki na parze
Czas przygotowania:
50 min.

Są dobre i można je podac z herbatą .
Kluski na parze
Czas przygotowania:
15 min.

Całe jajko podajemy maluchom od 11 miesiąca.
Omlet na parze
Czas przygotowania:
15 min.

Przygotowanie: 15 minut
Smażenie: 15 minut
Porcja: 270 kcal
Panga na maśle
Czas przygotowania:
30 min.

Propozycja na dobry obiad
Mielone gotowane na parze
Czas przygotowania:
50 min.

mało pracy przy warzywnej uczcie