kebab_domowy_w_nalesniku

KEBAB DOMOWY W NALEŚNIKU

Ocena:

4.46 (215)

  • 30 min.
  • dla 6 osób
TAK PYSZNY KEBAB ZROBIONY W DOMU SMAKUJE TAK JAK Z BUDKI NA MIESCIE!

Składniki:

  • 3 PIERSI Z KURCZAKA
  • DO MARYNATY;3 ŁYZKI OLEJU I PRZYPRAWA DO KEBABU
  • SOS CZOSNKOWY;1 JOGURT NATURALNY ZIOŁA PROWANSALSKIE;3 ŁYŻKI MAJONEZU,2 ZĄBKI CZOSNKU
  • SURÓWKA; 2 POMIDORY1 CEBULA,2 OGÓRKI POKROJONE W KOSTKE, 1 SAŁATA
  • CIASTO NALESNIKOWE;1 JAJO,1 SZKLANKA MLEKA,1 SZKLANKA MĄKI, 1 ŁYZKA OLEJU

Kebab domowy w naleśniku - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • 1.FILETY Z KURCZAKA POKROIĆ W PASKI I WŁOZYC DO MARYNATY NA 2 GODZ.
  • 2.USMAŻYĆ MIĘSO NA PATELNI
  • 3..ZROBIC SOS CZOSNKOWY WEDŁUG PRZEPISU
  • 4.PRZYGOTOWAC SURÓWKĘ
  • 5..USMAZYĆ NALESNIKI.NA KAZDY NAŁOŻYĆ FARSZ ,SURÓWKĘ I SOS CZOSNKOWY
  • 5.ZAWINAĆ W KIESZONKĘ
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne