Dip ogórkowy z krewetkami

Przepis na dip - Dip ogórkowy z krewetkami. Idealny do młodych ziemniaków.

Sosydip

Czas przygotowania:
15 min.
Kalorie:
110 kcal
Dla ilu osób:
dla 4 osób
Ocena:

(średnia 4.42 z 153 głosów)

Składniki:

  • długi zielony ogórek
  • 10 dag kremowego twarożku
  • łyżka posiekanego koperku
  • sól
  • świeżo mielony pieprz
  • 5 dag krewetek koktajlowych ze słoika

Rodzaj diety:

Sposób przygotowania:

Kroki wykonania:

  • Świeży  ogórek  umyć,  obrać,  drobno  posiekać, wymieszać z kremowym twarożkiem, łyżką posiekanego koperku, solą i pieprzem do smaku.
  • Dodać krewetki.
  • Schłodzić przed podaniem.
  • Co piątek nowa porcja kulinarnych pomysłów na weekend!
  • Zamów Newsletter MojeGotowanie.pl!

Kalorie: 110

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy