Dip ogórkowy z krewetkami

Ocena:

4.42 (153)

  • 15 min.
  • dla 4 osób
Przepis na dip - Dip ogórkowy z krewetkami. Idealny do młodych ziemniaków.

Składniki:

  • długi zielony ogórek
  • 10 dag kremowego twarożku
  • łyżka posiekanego koperku
  • sól
  • świeżo mielony pieprz
  • 5 dag krewetek koktajlowych ze słoika

Dip ogórkowy z krewetkami - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Świeży  ogórek  umyć,  obrać,  drobno  posiekać, wymieszać z kremowym twarożkiem, łyżką posiekanego koperku, solą i pieprzem do smaku.
  • Dodać krewetki.
  • Schłodzić przed podaniem.
  • Co piątek nowa porcja kulinarnych pomysłów na weekend!
  • Zamów Newsletter MojeGotowanie.pl!
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne