Magazyn "Sól i Pieprz"to przepisy na smaczną kuchnię w dobrej cenie. W każdym numerze najlepsze domowe obiady, szkoła gotowania i propozycje na słodko. Oto spis treści numeru 1/2018.
Sól i Pieprz 1/2018
Pierwszy tydzień Niedziela: marynowane żeberka z piekarnika
Drugi tydzień Niedziela: karkówka duszona w sosie grzybowym
Trzeci tydzień Niedziela: łopatka z marchewką i kaszą bulgur
Czwarty tydzień Niedziela: kurczak pieczony w ziołach
Roladki schabowe w sosie grzybowym
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym
Gołąbki bez zawijania z kaszą i soczewicą
Risotto z grzybami i parmezanem
Szarlotka z cukrem pudrem
Ciasto marchewkowe z budyniem i kremem
Kolekcja
Pierogi: ruskie z kiełbasą, z kurczakiem i ryżem, z fasolą, z soczewicą, kartoflaniki, z mozzarellą, z łososiem i ricottą, brazylijskie
Kuchenny butik
Spotkania w gronie przyjaciół
Hit sezonu Niedoceniany cenny seler
Polecane książki Gotuj z najlepszymi – przepisy uczestników i jurorów akcji Mistrz Smaku
Koszyk obfitości Nowości ze sklepu
Wyróżniony blog Sycące zupy
Słodkie chwile Ciasta i desery z czekoladą
Podróż kulinarna: Andora
Rozmowa przy stole Z Beatą Sadowską
Sprawdzamy, polecamy Gofrownice nie tylko do pieczenia gofrów
Krzyżówka z nagrodami
Redakcyjne porady