Sól i Pieprz 1/2018

Magazyn "Sól i Pieprz"to przepisy na smaczną kuchnię w dobrej cenie. W każdym numerze najlepsze domowe obiady, szkoła gotowania i propozycje na słodko. Oto spis treści numeru 1/2018.

Obiady na cały miesiąc

Pierwszy tydzień Niedziela: marynowane żeberka z piekarnika

Drugi tydzień Niedziela: karkówka duszona w sosie grzybowym

Trzeci tydzień Niedziela: łopatka z marchewką i kaszą bulgur 

Czwarty tydzień Niedziela: kurczak pieczony w ziołach

Szkoła gotowania

Roladki schabowe w sosie grzybowym

Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym

Gołąbki bez zawijania z kaszą i soczewicą

Risotto z grzybami i parmezanem

Szarlotka z cukrem pudrem

Ciasto marchewkowe z budyniem i kremem

Kolekcja

Pierogi: ruskie z kiełbasą, z kurczakiem i ryżem, z fasolą, z soczewicą, kartoflaniki, z mozzarellą, z łososiem i ricottą, brazylijskie 

W każdym numerze Sól i Pieprz

Kuchenny butik

Spotkania w gronie przyjaciół

Hit sezonu  Niedoceniany cenny seler

Polecane książki Gotuj z najlepszymi – przepisy uczestników i jurorów akcji Mistrz Smaku

Koszyk obfitości Nowości ze sklepu

Wyróżniony blog Sycące zupy

Słodkie chwile Ciasta i desery z czekoladą

Podróż kulinarna: Andora 

Rozmowa przy stole Z Beatą Sadowską

Sprawdzamy, polecamy Gofrownice nie tylko do pieczenia gofrów

Krzyżówka z nagrodami

Redakcyjne porady

Przepisy z magazynu