"Moje Gotowanie" na październik 2018

Październikowe "Moje Gotowanie" zawiera przepisy na jabłka - w pysznych wypiekach, daniach wytrawnych Agaty Wojdy, a także przedwojennym przepisie. Druga gwiazda numeru to makarony - czyli nasz sposób na błyskawiczne danie. Poniżej spis treści i przepisy z numeru.

Moje Gotowanie październik 2018

"Moje Gotowanie" na październik to piąty numer z odświeżoną makietą magazynu i nowymi cyklami. Nadal zgodnie z hasłem "Pysznie, z Pasją, z Przyjemnością" w numerze nie może zabraknąć prostych pomysłów na potrawy, desery i napoje idealne na październik. Królowymi sezonu numeru zostały gruszki - czyli owoce o winnym miąższu, rywalizujące z jabłkami. I choć w Polsce najchętniej jadamy je na surowo, aż 60 gatunków gruszek daje nam duże pole do popisu w kuchni. W numerze  znajdziemy cztery oryginalne przepisy na gruszki - na słodko i wytrawnie.

Przepisy