Parówki w panierce.

Smaczne danie dla fanów parówek:) idealne na kolację.

dodany przez: migotka69

przekąski

Czas przygotowania:
15min.
Dla ilu osób:
dla 4 osób
Ocena:

(średnia 4.44 z 158 głosów)

Składniki:

  • 6 parówek
  • 1 jajko
  • bułka tarta
  • papryka mielona ostra
  • kilka łyżek oleju
  • sól , pieprz

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Parówki w panierce. - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • 1.Parówki obieramy z folii.
  • 2.Jajko roztrzepujemy widelcem, dodajemy sól , pieprz i paprykę.
  • 3.Moczymy parówki w jajku i obtaczamy w bułce tartej.
  • 4.Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Podobne przepisy

Główne składniki: