Kremówki
Labneh
Szybki obiad
Przepisy
Kuchnie świata
Smak i styl
Smak
Poradnik gotowania
Dobre rzeczy
Smaczne miejsca
Człowiek od kuchni
Kulturalnie kulinarnie
Przyjemności na weekend
Przy wspólnym stole
Filmy
Prenumerata
Jestem wege
Dodaj przepis
Kremówki
Labneh
Szybki obiad
Przepisy
Kuchnie świata
Smak i styl
Smak
Poradnik gotowania
Dobre rzeczy
Smaczne miejsca
Człowiek od kuchni
Kulturalnie kulinarnie
Przyjemności na weekend
Przy wspólnym stole
Sklep
Kontakt
Filmy
Regulamin
Prenumerata
Polityka prywatności
Jestem wege
Magazyny
Quizy
Newsletter
REKLAMA
Moje Gotowanie
Przepisy
Typ dania
Przekąski
Parówki w panierce.
Parówki w panierce.
Smaczne danie dla fanów parówek:) idealne na kolację.
dodany przez:
migotka69
Przekąski
Czas przygotowania:
15min.
Dla ilu osób:
dla 4 osób
Ocena:
(średnia 4.44 z 158 głosów)
Składniki:
6 parówek
1 jajko
bułka tarta
papryka mielona ostra
kilka łyżek oleju
sól , pieprz
Sposób przygotowania:
Smażenie
Sposób podania:
Na ciepło
Posiłek:
Kolacja
Szybka kuchnia
Kroki przygotowania:
1.Parówki obieramy z folii.
2.Jajko roztrzepujemy widelcem, dodajemy sól , pieprz i paprykę.
3.Moczymy parówki w jajku i obtaczamy w bułce tartej.
4.Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
Porady
Dodaj do książki kucharskiej
Dodaj przepis do książki kucharskiej
Musisz być zalogowany do serwisu
Dodaj przepis do książki kucharskiej
Drukuj
Udostępnij
Udostępnij
Podobne przepisy: Przekąski
Racuchy drożdżowe z jabłkami
Papryka faszerowana ryżem
Papryka konserwowa mojej babci
Pasta z makreli wędzonej - 2 wersje
Śledzie w occie
Krokiety z mięsem
Przekąski - zobacz inne inspiracje
Racuchy drożdżowe z jabłkami
Papryka faszerowana ryżem
Papryka konserwowa mojej babci
Pasta z makreli wędzonej - 2 wersje
Śledzie w occie
Krokiety z mięsem
Inne inspiracje: Smażenie
Gulasz wieprzowy wyśmienity
Sałatka gyros z kurczakiem
Racuchy drożdżowe z jabłkami
Pyszne amerykańskie pancakes
Sos szpinakowy
Krokiety z kapustą i grzybami
Inne inspiracje: Na ciepło
Gulasz wieprzowy wyśmienity
Racuchy drożdżowe z jabłkami
Pyszne amerykańskie pancakes
Sos szpinakowy
Papryka faszerowana ryżem
Zupa cebulowa
Inne inspiracje: Kolacja, Szybka kuchnia
Papryka faszerowana ryżem
Krokiety z kapustą i grzybami
Ryba po grecku
Zapiekanka z makaronem, kurczakiem i warzywami
Moskole, czyli placki po góralsku
Jajka na bekonie
Komentarze
Podobne przepisy
Poziom trudności:
Łatwy
Czas przygotowania:
30min.
Dorsz w panierce to szybkie i smaczne danie, nie tylko na piątkowy obiad. Ten przepis świetnie sprawdzi się na co dzień, ale i od święta, na wigilijną kolację. Jak usmażyć dorsza, aby mięso było soczyste, a panierka przyjemnie chrupiąca? Zobaczcie nasz sprawdzony przepis i garść przydatnych...
mojegotowanie
Dorsz w panierce
Poziom trudności:
Łatwy
Czas przygotowania:
20min.
Smażony ser w panierce to pyszna i sycąca przekąska, która jest tradycyjnym, czesko-słowackim daniem, znanym pod nazwą smažený sýr. Klasyczną wersję tej przekąski przygotowuje się z sera edamskiego lub munstera. My jednak proponujemy wykorzystać camembert, który świetnie nadaje się do grillowania i...
mojegotowanie
Ser w panierce
Czas przygotowania:
20min.
Parówki w cieście francuskim to smaczna przekąska na imprezę w rodzinnym gronie. Taka przekąska będzie także świetnie smakować na spotkaniach wśród znajomych. Na przykład podczas wieczoru filmowego. Parówki w cieście francuskim z serem to także niecodzienny sposób na podwieczorek. Przepis na parówki...
mojegotowanie
Parówki w cieście francuskim
Poziom trudności:
Łatwy
Czas przygotowania:
15min.
Chrupiące i soczyste pieczarki w złocistej panierce zadowolą podniebienia najbardziej wybrednych smakoszy. Ich smak uwielbiają zarówno dorośli, jak i dzieci. Przygotowanie takich pieczarek zajmuje dosłownie 15 minut i nie wymaga drogich ani trudno dostępnych składników. Panierowane pieczarki sprawdzą...
mojegotowanie
Pieczarki w panierce
Czas przygotowania:
10min.
Klasyczne kotlety schabowe w panierce.
Kulinarna Ania
Schabowe w panierce
Czas przygotowania:
5min.
pycha !
kasika1906
SMAŻONE PARÓWKI
Poziom trudności:
Łatwy
Czas przygotowania:
30min.
Cukinia smażona to doskonała przekąska. Panierowane w jajku i bułce tartej krążki mogą być jedzone same lub jako dodatek na przykład do obiadu czy dań z grilla. Smażona cukinia smakuje świetnie – jest chrupiąca z zewnątrz i miękka w środku. W dodatku robi się ją naprawdę błyskawicznie. Sprawdźcie przepis...
Julita gotuje
Cukinia smażona w panierce
Czas przygotowania:
40min.
IDALNA DLA WIELBICIELI PARÓWEK
aniszal
PARÓWKI ZAPIEKANE W NALEŚNIKU
Czas przygotowania:
25min.
jak w KFC ;)
magdagotuje
Kurczak w chrupiącej panierce
Czas przygotowania:
15min.
Smażone udka obtoczone w płatkach kukurydzianych.
gabaska
Kurze udka w panierce
Główne składniki:
parówki
jajka
olej
papryka
sól
pieprz
Botwinka na 3 sposoby
Chłodnik z botwinki
Sałatka z botwinki
Tarta z botwinką
Polub nas
Quizy
Jaka zupa pasuje do twojej osobowości?
Jaki rodzaj kuchni pasuje do ciebie najbardziej?
Jaki smak pasuje do twojego charakteru?
Magazyn
Komentarze