Filety duszone w sosie pomidorowym

Ocena:

4.55 (150)

  • 20 min.
  • dla 4 osób
Filet obsmażyć z 2 stron, dodać przecier , cebule ziele,przecier,listek laurowy

Składniki:

  • 60dkg filetów
  • 10dkg tłuszczu
  • 1 cebula
  • 1 łyżka przecieru
  • 1 łyżka musztardy
  • ziele angielskie kilka
  • listek laurowy

Filety duszone w sosie pomidorowym - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Filet obsmażyć z 2 stron
  • Dodać przecier rozpuścić go w szklance wody z łyżką musztardy ,
  • Cebule zrumienić na patelni,
  • Do filetów dodać rozpuszczony przecier, kilka ziel angielskich i listek laurowy
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne