Sól i Pieprz 3/2018

Odświeżony, smakowity numer Sól i Pieprz 3/2018. Co w magazynie? Spis treści i wstępniak od red. prowadzącej magazyn poniżej.

"Z wielką przyjemnością oddajemy w wasze ręce bardzo kolorowy i odświeżony magazyn Sól i Pieprz. Sami przyznacie, że po czterech latach nadszedł czas na zmiany. Zrobiliśmy zatem małą rewolucję, której efektem jest więcej, bo aż 68 przepisów, mnóstwo porad i wskazówek, a także nowe działy, które, mamy nadzieję, przypadną wam i waszym dzieciom do gustu. Bo pomyśleliśmy również o najmłodszych, którzy chcieliby spróbować swoich sił w kuchni. A na dobry początek proponujemy zrobienie lodów owocowych. Zresztą owoców w tym wydaniu jest bardzo dużo, bo kiedy, jeśli nie o tej porze roku? Próbujcie więc i smakujcie!" - Małgorzata Janicka-Gruca.

Sól i Pieprz - nowy numer

Hit sezonu - Ciekawe pomysły na popularne warzywa

Kolekcja 12 tematycznych przepisów

Nowości ze sklepowych półek -  Produkty, które warto kupić

Blog wyróżniony przez redakcję

Sól, pieprz i inne przyprawy Co warto wiedzieć

Smaki świata Podróż kulinarna

Akcesoria do kuchni i jadalni 

Perfekcyjna gospodyni sprawdzone porady

Sól i Pieprz - rodzina przy stole

Obiad na niedzielę - Wykwintne przekąski, chłodnik i eleganckie danie główne

Obiady na co dzień - Przysmaki z grilla, lekkie dania mięsne z ryżem i makaronem

Ciasta i desery - Słodkości z rabarbarem, malinami, truskawkami, poziomkami i wiśniami

Szybkie dania - Grillowany kurczak, tortilla i frittata

Dzieci gotują - Lody jagodowe i sorbet truskawkowy

Domowe napoje Pięć kolorowych koktajli warzywno- -owocowych

Rozmowa z Sylwią Majcher o wykorzystaniu resztek w kuchni

Sól i Pieprz - Piękna, szczupła, zdrowa

Kuchnia fit - Dieta oczyszczająca, godzinowa i niskowęglowodanowa, triki sprzyjające schudnięciu. Menu od śniadania do deseru

Dla urody - Poziomka leczy i odmładza. Mus poziomkowy odżywia i odświeża

Dla zdrowia Co jeść, a czego unikać przy podwyższonym cholesterolu: cztery niskotłuszczowe dania

Przepisy z magazynu