Odświeżony, smakowity numer Sól i Pieprz 3/2018. Co w magazynie? Spis treści i wstępniak od red. prowadzącej magazyn poniżej.
Sól i Pieprz 3/2018
"Z wielką przyjemnością oddajemy w wasze ręce bardzo kolorowy i odświeżony magazyn Sól i Pieprz. Sami przyznacie, że po czterech latach nadszedł czas na zmiany. Zrobiliśmy zatem małą rewolucję, której efektem jest więcej, bo aż 68 przepisów, mnóstwo porad i wskazówek, a także nowe działy, które, mamy nadzieję, przypadną wam i waszym dzieciom do gustu. Bo pomyśleliśmy również o najmłodszych, którzy chcieliby spróbować swoich sił w kuchni. A na dobry początek proponujemy zrobienie lodów owocowych. Zresztą owoców w tym wydaniu jest bardzo dużo, bo kiedy, jeśli nie o tej porze roku? Próbujcie więc i smakujcie!" - Małgorzata Janicka-Gruca.
Hit sezonu - Ciekawe pomysły na popularne warzywa
Kolekcja 12 tematycznych przepisów
Nowości ze sklepowych półek - Produkty, które warto kupić
Blog wyróżniony przez redakcję
Sól, pieprz i inne przyprawy Co warto wiedzieć
Smaki świata Podróż kulinarna
Akcesoria do kuchni i jadalni
Perfekcyjna gospodyni sprawdzone porady
Obiad na niedzielę - Wykwintne przekąski, chłodnik i eleganckie danie główne
Obiady na co dzień - Przysmaki z grilla, lekkie dania mięsne z ryżem i makaronem
Ciasta i desery - Słodkości z rabarbarem, malinami, truskawkami, poziomkami i wiśniami
Szybkie dania - Grillowany kurczak, tortilla i frittata
Dzieci gotują - Lody jagodowe i sorbet truskawkowy
Domowe napoje Pięć kolorowych koktajli warzywno- -owocowych
Rozmowa z Sylwią Majcher o wykorzystaniu resztek w kuchni
Kuchnia fit - Dieta oczyszczająca, godzinowa i niskowęglowodanowa, triki sprzyjające schudnięciu. Menu od śniadania do deseru
Dla urody - Poziomka leczy i odmładza. Mus poziomkowy odżywia i odświeża
Dla zdrowia Co jeść, a czego unikać przy podwyższonym cholesterolu: cztery niskotłuszczowe dania