Zdrowie na talerzu to magazyn, który podpowiada, jak jeść smacznie na co dzień. Najnowszy numer dwumiesięcznika to m.in. temat z okładki, czyli tajemnice diety stulatków, właściwości aronii i przepisy na home office, czyli do domowego biura. Cały spisz treści poniżej.
Zdrowie na talerzu 04/2020
KULINARNE TRENDY - Za co cenimy sok z kapusty
WARZYWO SEZONU - Odczarowujemy kalafiora – robimy ryż, steki i pizzę
TEMAT NUMERU Ciesz się długim życiem – przywieź inspiracje z krajów stulatków
TYGODNIOWY PLAN POSIŁKÓW - Jedzenie jak lekarstwo
Dieta dobra dla płuc – przepisy na lekkie dania pełne warzyw
Dietetyczne mity - Sprawdź, czy napar z mięty łagodzi ból głowy i czy weganie muszą martwić się o białko
Znani gotują - Zdrowe słodkości od Anny Lewandowskiej
SUPERFOOD po polsku - Aronia przynosi ulgę zmęczonym oczom
Pomocnik kuchenny - Trzy zasady gotowania warzyw strączkowych
Nie kupuję! robię sama! - Pomysły na modne przetwory
DOBRE nawyki - Pięć sposobów na zero waste w Twojej kuchni
Dietetyczka na tropie - Produkty light – kupować czy unikać?
Szczęście na talerzu, czyli potrawy poprawiające nastrój
Naturalne suplementy - Witamina E na młody wygląd Jem i nie tyję
Jak zaplanować dzień i posiłki, pracując z domu
Zdrowa zAmiana - Lekkie tiramisu w dwóch smacznych odsłonach
Nasza Biblioteczka - Poznaj szczęśliwe Kobiety bez diety i ich sposób na intuicyjne jedzenie
Idziemy na zakupy - Nowości ze sklepowych półek