Zdrowie na talerzu 04/2020

Zdrowie na talerzu to magazyn, który podpowiada, jak jeść smacznie na co dzień. Najnowszy numer dwumiesięcznika to m.in. temat z okładki, czyli tajemnice diety stulatków, właściwości aronii i przepisy na home office, czyli do domowego biura. Cały spisz treści poniżej.

KULINARNE TRENDY - Za co cenimy sok z kapusty

WARZYWO SEZONU - Odczarowujemy kalafiora – robimy ryż, steki i pizzę

TEMAT NUMERU Ciesz się długim życiem – przywieź inspiracje z krajów stulatków

TYGODNIOWY PLAN POSIŁKÓW - Jedzenie jak lekarstwo

Dieta dobra dla płuc – przepisy na lekkie dania pełne warzyw

Dietetyczne mity - Sprawdź, czy napar z mięty łagodzi ból głowy i czy weganie muszą martwić się o białko

Znani gotują - Zdrowe słodkości od Anny Lewandowskiej

SUPERFOOD po polsku - Aronia przynosi ulgę zmęczonym oczom

Pomocnik kuchenny - Trzy zasady gotowania warzyw strączkowych

Nie kupuję! robię sama! - Pomysły na modne przetwory

DOBRE nawyki - Pięć sposobów na zero waste w Twojej kuchni

Dietetyczka na tropie - Produkty light – kupować czy unikać?

Szczęście na talerzu, czyli potrawy poprawiające nastrój

Naturalne suplementy - Witamina E na młody wygląd Jem i nie tyję

Jak zaplanować dzień i posiłki, pracując z domu

Zdrowa zAmiana -  Lekkie tiramisu w dwóch smacznych odsłonach

Nasza Biblioteczka - Poznaj szczęśliwe Kobiety bez diety i ich sposób na intuicyjne jedzenie

Idziemy na zakupy - Nowości ze sklepowych półek

Przepisy z magazynu