Sól i Pieprz 3/2021

Warzywa, owoce i wszystko, co sezonowe. Magazyn "Sól i Pieprz" 3/2021 kusi 12 przepisami na ciasta na powitanie lata. Do tego pomysły na lekkie obiady z soczystym mięsem i warzywną ucztę nie tylko na grilla. Szczegóły poniżej.

Letnie propozycje - nowy numer Sól i pieprz pełen jest inspiracji do lekkich propozycji, ciast z owocami i włoskich przysmaków.

Sól i Pieprz - nowy numer

Hit sezonu - Zielony groszek od śniadania do kolacji

Kolekcja 12 soczystych sałatek na spotkanie w plenerze

Nowości ze sklepowych półek -  Najlepsze na lato

Superfood - Siemię lniane wraca do łask – służy zdrowiu i urodzie

Smaki świata Pesto alla genovese – liguryjski sos z bazylii nie tylko do makaronu

Akcesoria do kuchni i jadalni - Niezbędne do krojenia warzyw

Sól i Pieprz - rodzina przy stole

Obiad na niedzielę - Kuskus z malinami i hummus z warzywami na przystawkę, wykwintna zupa szaparagowa z krewetkami oraz kotleciki z marchewkowym ryżem

Obiady na co dzień - Pełne młodych warzyw, lekkie i aromatyczne

Ciasta i desery - Najlepsze na świecie, bo z truskawkami, malinami i porzeczkami

Szybkie dania - Wyjątkowy smak włoskich przysmaków

Dzieci gotują - Puszyste gofry z owocami, którym nikt się nie oprze

Sól i Pieprz - Piękna, szczupła, zdrowa

Kuchnia fit - Smak wakacji – owoce leśne

Dla urody - Kwaśna porzeczka na piękną cerę

Dla zdrowia - Jak się odżywiać, aby nie dopuścić do nagłego spadku cukru?

Przepisy z magazynu