Warzywa, owoce i wszystko, co sezonowe. Magazyn "Sól i Pieprz" 3/2021 kusi 12 przepisami na ciasta na powitanie lata. Do tego pomysły na lekkie obiady z soczystym mięsem i warzywną ucztę nie tylko na grilla. Szczegóły poniżej.
Sól i Pieprz 3/2021
Letnie propozycje - nowy numer Sól i pieprz pełen jest inspiracji do lekkich propozycji, ciast z owocami i włoskich przysmaków.
Hit sezonu - Zielony groszek od śniadania do kolacji
Kolekcja 12 soczystych sałatek na spotkanie w plenerze
Nowości ze sklepowych półek - Najlepsze na lato
Superfood - Siemię lniane wraca do łask – służy zdrowiu i urodzie
Smaki świata Pesto alla genovese – liguryjski sos z bazylii nie tylko do makaronu
Akcesoria do kuchni i jadalni - Niezbędne do krojenia warzyw
Obiad na niedzielę - Kuskus z malinami i hummus z warzywami na przystawkę, wykwintna zupa szaparagowa z krewetkami oraz kotleciki z marchewkowym ryżem
Obiady na co dzień - Pełne młodych warzyw, lekkie i aromatyczne
Ciasta i desery - Najlepsze na świecie, bo z truskawkami, malinami i porzeczkami
Szybkie dania - Wyjątkowy smak włoskich przysmaków
Dzieci gotują - Puszyste gofry z owocami, którym nikt się nie oprze
Kuchnia fit - Smak wakacji – owoce leśne
Dla urody - Kwaśna porzeczka na piękną cerę
Dla zdrowia - Jak się odżywiać, aby nie dopuścić do nagłego spadku cukru?