Sól i Pieprz 2/2019

"Otwórzcie szeroko drzwi i zaproście wiosnę do kuchni! Jedzcie lekko i kolorowo, nie żałujcie sobie warzyw i odkryjcie pyszny czosnek niedźwiedzi, na który sezon trwa bardzo krótko. Skorzystajcie również z naszych propozycji szerokiej gamy tradycyjnych dań, ale w nieco zmienionych wersjach. Możecie je podać zarówno na święta, jak i inne okazje w gronie przyjaciół i rodziny. Jak zwykle nie brakuje też pomysłów na słodkości, spośród których każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Miłego ucztowania!" - red. prowadząca "Sól i Pieprz" Małgorzata Janicka-Gruca.

Sól i Pieprz - nowy numer

Hit sezonu - Czosnek niedźwiedzi na cztery sposoby

Kolekcja 12 przepisów na zielone sałatki

Nowości ze sklepowych półek -  Produkty, które warto mieć

Blog wyróżniony przez redakcję - Wyjątkowe przysmaki na rodzinne uroczystości

Sól, pieprz i inne przyprawy Ziele angielskie do dań obiadowych, przekąsek i... deserów

Smaki świata Słodki weekend w Wiedniu: tort Sachera i strudel z jabłkami

Perfekcyjna gospodyni Generalne porządki w kuchni

Akcesoria do kuchni i jadalni - To powinien mieć każdy mięsożerca

Sól i Pieprz - rodzina przy stole

Obiad na niedzielę - Wielkanocne przysmaki w nowym wydaniu

Obiady na co dzień - Lekkie dania z wiosennym akcentem

Ciasta i desery - Babki, serniki, mazurki i przekładańce nie tylko na święta

Szybkie dania - Wystarczy pół godziny, by smacznie zjeść

Dzieci gotują - Jajka z czterema kolorowymi farszami

Domowe napoje Z naturalnych składników, a dodają energii lepiej niż sklepowe

Rozmowa z cukiernikiem Dawidem Makuratem o słodkich wypiekach

Sól i Pieprz - Piękna, szczupła, zdrowa

Kuchnia fit - Czas na zmianę diety na lżejszą

Dla urody - Egzotyczny ananas służy zdrowiu i upiększa

Dla zdrowia Co jeść przy nietolerancji pokarmowej

Przepisy z magazynu