Sól i Pieprz 2/2019
"Otwórzcie szeroko drzwi i zaproście wiosnę do kuchni! Jedzcie lekko i kolorowo, nie żałujcie sobie warzyw i odkryjcie pyszny czosnek niedźwiedzi, na który sezon trwa bardzo krótko. Skorzystajcie również z naszych propozycji szerokiej gamy tradycyjnych dań, ale w nieco zmienionych wersjach. Możecie je podać zarówno na święta, jak i inne okazje w gronie przyjaciół i rodziny. Jak zwykle nie brakuje też pomysłów na słodkości, spośród których każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Miłego ucztowania!" - red. prowadząca "Sól i Pieprz" Małgorzata Janicka-Gruca.
Hit sezonu - Czosnek niedźwiedzi na cztery sposoby
Kolekcja 12 przepisów na zielone sałatki
Nowości ze sklepowych półek - Produkty, które warto mieć
Blog wyróżniony przez redakcję - Wyjątkowe przysmaki na rodzinne uroczystości
Sól, pieprz i inne przyprawy Ziele angielskie do dań obiadowych, przekąsek i... deserów
Smaki świata Słodki weekend w Wiedniu: tort Sachera i strudel z jabłkami
Perfekcyjna gospodyni Generalne porządki w kuchni
Akcesoria do kuchni i jadalni - To powinien mieć każdy mięsożerca
Obiad na niedzielę - Wielkanocne przysmaki w nowym wydaniu
Obiady na co dzień - Lekkie dania z wiosennym akcentem
Ciasta i desery - Babki, serniki, mazurki i przekładańce nie tylko na święta
Szybkie dania - Wystarczy pół godziny, by smacznie zjeść
Dzieci gotują - Jajka z czterema kolorowymi farszami
Domowe napoje Z naturalnych składników, a dodają energii lepiej niż sklepowe
Rozmowa z cukiernikiem Dawidem Makuratem o słodkich wypiekach
Kuchnia fit - Czas na zmianę diety na lżejszą
Dla urody - Egzotyczny ananas służy zdrowiu i upiększa
Dla zdrowia Co jeść przy nietolerancji pokarmowej