Moje gotowanie maj 2018

W majowym numerze magazynu "Moje Gotowanie" znajdziecie między innymi przepisy na szparagi i placki z rabarbarem. Do tego poznacie smak oscypka, podpowiadamy jakie kwiatki nadają się do zjedzenia, a także serwujemy lunch do pudełka.

W numerze między innymi: 

  • japońska kapusta - mizuna zwana musztardowcem, oryginalna egzotyczna zielenina
  • łosoś oswojony. Pieczony i wędzony w millefeuille, sałatce, z pieczonym awokado i rillette
  • wiosenne kolorowe kwiatki na jagodowej tarcie, w sajgonkach, sałatce z młodych listków i owocowej
  • zielony wiosenny obiad - lekkie białe mięsa, ryby i jajka w towarzystwie zielonych szparagów, groszku, bobu, szpinaku, a nawet pokrzywy
  • chrupiące, złociste i delikatne z listkowego ciasta filo

 

Przepisy z magazynu