Sól i Pieprz 4/2021

Obiady pełne warzyw, lekkie ciasta i kolekcja przetworów. Magazyn "Sól i Pieprz" 4/2021 kusi 12 przepisami na domowe zapasy. Do tego smaki kuchni greckiej,

Letnie propozycje - nowy numer Sól i pieprz pełen jest inspiracji do lekkich propozycji, ciast z owocami i włoskich przysmaków.

Sól i Pieprz - nowy numer

Hit sezonu - Papryka w daniach, jakich nie znacie

Kolekcja 12 przetworów na słodkie dżemy i konfitury oraz pikantne chutneye

Nowości ze sklepowych półek -  Najlepsze na lato

Superfood - Chia, czyli szałwia hiszpańska – dlaczego warto ją jeść?

Smaki świata Dolmades – minigołąbki w greckim wydaniu

Akcesoria do kuchni i jadalni - Naczynia z motywami warzyw i owoców

Sól i Pieprz - rodzina przy stole

Obiad na niedzielę - Sałatka z nektarynką, pomidory faszerowane, indyjska zupa z kurczakiem, roladki schabowe w szynce na gnocchi z sosem serowym

Obiady na co dzień - Wyśmienite dania z warzywami, mięsem i rybą

Ciasta i desery - Łatwe i szybkie słodkości z jagodami, jeżynami i brzoskwiniami

Szybkie dania - Z piekarnika, a lekko i do syta

Dzieci gotują - Superpomysły na owocowe rarytasy

Sól i Pieprz - Piękna, szczupła, zdrowa

Kuchnia fit - Fleksitarianizm – na co dzień wege, okazjonalnie mięso i ryby

Dla urody - Soczysty arbuz – nawilża od środka i na zewnątrz

Dla zdrowia - Zamiast głodówki lepiej zmienić nawyki żywieniowe

Przepisy z magazynu