Obiady pełne warzyw, lekkie ciasta i kolekcja przetworów. Magazyn "Sól i Pieprz" 4/2021 kusi 12 przepisami na domowe zapasy. Do tego smaki kuchni greckiej,
Sól i Pieprz 4/2021
Letnie propozycje - nowy numer Sól i pieprz pełen jest inspiracji do lekkich propozycji, ciast z owocami i włoskich przysmaków.
Hit sezonu - Papryka w daniach, jakich nie znacie
Kolekcja 12 przetworów na słodkie dżemy i konfitury oraz pikantne chutneye
Nowości ze sklepowych półek - Najlepsze na lato
Superfood - Chia, czyli szałwia hiszpańska – dlaczego warto ją jeść?
Smaki świata Dolmades – minigołąbki w greckim wydaniu
Akcesoria do kuchni i jadalni - Naczynia z motywami warzyw i owoców
Obiad na niedzielę - Sałatka z nektarynką, pomidory faszerowane, indyjska zupa z kurczakiem, roladki schabowe w szynce na gnocchi z sosem serowym
Obiady na co dzień - Wyśmienite dania z warzywami, mięsem i rybą
Ciasta i desery - Łatwe i szybkie słodkości z jagodami, jeżynami i brzoskwiniami
Szybkie dania - Z piekarnika, a lekko i do syta
Dzieci gotują - Superpomysły na owocowe rarytasy
Kuchnia fit - Fleksitarianizm – na co dzień wege, okazjonalnie mięso i ryby
Dla urody - Soczysty arbuz – nawilża od środka i na zewnątrz
Dla zdrowia - Zamiast głodówki lepiej zmienić nawyki żywieniowe