Sól i Pieprz 5/2018

Magazyn "Sól i Pieprz"to przepisy na smaczną kuchnię w dobrej cenie. W każdym numerze najlepsze domowe obiady, szkoła gotowania i propozycje na słodko. Oto spis treści numeru 5/2018.

Obiady na cały miesiąc

Obiad na niedzielę: Przystawki na ciepło, zupa grzybowa w nowym wydaniu, kurczak po marokańsku

Obiad na co dzień Sycące dania z mięsem i grzybami

Ciasta i desery Słodkości z darów jesieni

Szybkie przekąski Gorące dania na duży głód

Dzieci gotują Nasze ulubione placki ziemniaczane

Domowe napoje Herbaty i napary ziołowe na rozgrzewkę i dla zdrowia

Rozmowa z Gosią i Szymonem o sezonowej kuchni i przyjemności gotowania

Piękna, szczupła i zdrowa

Kuchnia fit Co jeść, żeby nie chorować

Dla urody Niedoceniany cenny ziemniak

Dla zdrowia Dieta bezglutenowa nie taka straszna

W każdym numerze Sól i Pieprz

Hit sezonu  Dynia w czterech wersjach

Kolekcja 12 pomysłów na chrupiące domowe pieczywo

Nowości ze sklepowych półek To warto kupić

Blog wyróżniony przez redakcję Ciepłe śniadanie, które zjesz ze smakiem

Sól, pieprz i inne przyprawy Gałka muszkatołowa na ostro i na słodko

Smaki świata Gulasz i węgierskie specjały

Akcesoria do kuchni i jadalni Do pieczenia chleba

Perfekcyjna gospodyni Rady, jak i czym czyścić garnki

Przepisy z magazynu