Przepisy kulinarne
Poniedziałek, 2 Marca 2015. Ilość przepisów w serwisie: 44602
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Sosy

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Sos musztardowy do mięs.

Sos musztardowy do mięs. Aseret
Dodane przez:
Czas przygotowania: 40 minut
Czas inny: 15 minut
Ilość porcji: 6

Składniki

  • ziemniaki - 1-2 szt
  • jogurt - 1 kubek
  • musztarda z ziarnami gorczycy - 2 łyżki
  • olej - wg uznania
  • sól - do smaku

Smaczny sos do baraniny i wołowiny

Etapy przygotowania

 

 

Ziemniaki należy obrać, ugotować.

Ugotowane i lekko przestudzone rozgniatamy praską lub tłuczemy je i mieszamy z jogurtem, musztardą i olejem.

Sos podajemy do wołowiny lub baraniny.

 


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

fot. shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3008

samsos

Ilosc dodanych przepisow:
11

dagooshya

Ilosc dodanych przepisow:
2

Vanek1

Ilosc dodanych przepisow:
109

Smakchwili

Ilosc dodanych przepisow:
1

AozoraNakigoe

Ilosc dodanych przepisow:
1

gastrosfera1

Ilosc dodanych przepisow:
2

sweetspoon

Ilosc dodanych przepisow:
2