Przepisy kulinarne
Sobota, 2 Sierpnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44035
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Sosy

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Sos musztardowy do mięs.

Sos musztardowy do mięs. Aseret
Dodane przez:
Czas przygotowania: 40 minut
Czas inny: 15 minut
Ilość porcji: 6

Składniki

  • ziemniaki - 1-2 szt
  • jogurt - 1 kubek
  • musztarda z ziarnami gorczycy - 2 łyżki
  • olej - wg uznania
  • sól - do smaku

Smaczny sos do baraniny i wołowiny

Etapy przygotowania

 

 

Ziemniaki należy obrać, ugotować.

Ugotowane i lekko przestudzone rozgniatamy praską lub tłuczemy je i mieszamy z jogurtem, musztardą i olejem.

Sos podajemy do wołowiny lub baraniny.

 


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2915

buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
222

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
120

trufelek

Ilosc dodanych przepisow:
35

KaroOolcia

Ilosc dodanych przepisow:
70

Trippin

Ilosc dodanych przepisow:
55

Ilosc dodanych przepisow:
393