Przepisy kulinarne
Piątek, 4 Września 2015. Ilość przepisów w serwisie: 45135
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Przekąski

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim
Dodane przez:
Czas przygotowania: 20 minut
Czas pieczenia: 14 minut
Ilość porcji: 18

Składniki

  • parówki 18 szt
  • ciasto francuskie 1 opakowanie
  • ketchup

smakołyk do piwa i nie tylko

Etapy przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na cienkie paski, każdą parówkę owijamy jednym paskiem. Pieczemy 14 minut w 200 stopniach z termoobiegiem.

Najlepiej smakują z ketchupem..... jako przegryzka do piwa:)


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze

 
29.1.2010

Parówkowy zawrót głowy ;)

 
29.1.2010

wyglądają super:) muszę spróbować

 
28.1.2010

wyglądają i smakują super już robiłam moja córeczka była zachwycona





REKLAMA

Sonda

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
238

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3154

agasurf11

Ilosc dodanych przepisow:
12

Kobi

Ilosc dodanych przepisow:
3