Przepisy kulinarne
Czwartek, 24 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43590
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Przekąski

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim
Dodane przez:
Czas przygotowania: 20 minut
Czas pieczenia: 14 minut
Ilość porcji: 18

Składniki

  • parówki 18 szt
  • ciasto francuskie 1 opakowanie
  • ketchup

smakołyk do piwa i nie tylko

Etapy przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na cienkie paski, każdą parówkę owijamy jednym paskiem. Pieczemy 14 minut w 200 stopniach z termoobiegiem.

Najlepiej smakują z ketchupem..... jako przegryzka do piwa:)


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze

 
29.1.2010

Parówkowy zawrót głowy ;)

 
29.1.2010

wyglądają super:) muszę spróbować

 
28.1.2010

wyglądają i smakują super już robiłam moja córeczka była zachwycona





REKLAMA

Sonda

fot. shutterstock.com
ewasng2

Ilosc dodanych przepisow:
240

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
91

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1058

KaroOolcia

Ilosc dodanych przepisow:
68

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
181

yzka

Ilosc dodanych przepisow:
1

kondzii

Ilosc dodanych przepisow:
1

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
12

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!