Przepisy kulinarne
Poniedziałek, 22 Września 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44184
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Mięsa

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Dynia faszerowana

Dynia faszerowana reda
Dodane przez:
Czas przygotowania: 1 godzin

Składniki

  • mięso mielone
  • pieczarki
  • zielona pietruszka
  • sól
  • pieprz
  • łyżka miodu
  • cynamon

pięknie się prezentuje i jest zdrowa i smaczna

Etapy przygotowania

z podanych składników zrobić farsz do dyni. Dynię przekroić na pół, wydrążyć, można przyozdobić i wyciąć ząbki wkoło. Od zewnątrz posmarować miodem i posypać cynamonem. Napełnić farszem i dusić na wolnym ogniu do miękkości. Wody powinno być tyle żeby się nie nabierała do dyni. Do wody dodać kostkę rosołową.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze

 
06.11.2009

Jaki ładny wystrój na talerzu, podziwiam. Nie jadłam dyni faszerowanej.





REKLAMA

Sonda

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
116

elapoetka

Ilosc dodanych przepisow:
4

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
207

chef7

Ilosc dodanych przepisow:
3

sport.96

Ilosc dodanych przepisow:
56

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
14

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2935

Ilosc dodanych przepisow:
404