press ENTER to search
Dziką różę do słoików robię tylko tak. Nie dryluję, a mam gładziutki mus do pączków i nie tylko
Szarlotka tatrzańska aż pęka w szwach od nadzienia. Pierwszy raz jadłam na urlopie, teraz piekę cały czas
To najlepsze ciastka z orzechami na jesień. Nie lepię, tylko wrzucam do piekarnika bez żadnych ceregieli
Polacy zapomnieli o tych gruszkach, a ja znam je z sadu prababci. O niebo lepsze niż klapsa i konferencja
Trochę jak ogórek, trochę jak dynia. „Gorzki melon” to skarb kuchni azjatyckiej
Jogurtowe ciasto z gruszkami jest mięciutkie jak poduszka. 1 dodatek dosłownie czaruje kubki smakowe
Frytki robię tylko po francusku i nigdy nie są sflaczałe. Belgijki mogą się przy nich schować
Te jesienne pierogi robię z włoskim twistem. Bez grama mięsa, a mąż i tak za nimi szaleje
Koleżanki dzwonią po pomoc, jak zrobić to ciasto z winogronami. Sekret tkwi w 1 składniku
Moja babcia zawsze tak suszyła jabłka. Robię podobnie ale mam sposób, by nie traciły koloru
Nie przecier, nie passata, zero zalewy. To najprostsze i najlepsze pomidory do słoików
Gdy zobaczysz to warzywo w sklepie, kup od razu. Schrupiesz na surowo ze smakiem i dodasz do surówki