press ENTER to search
Te mięciutkie kuleczki są jeszcze lepsze niż cynamonki. Pracy 5 x razy mniej, a efekt powala na kolana
To śmietankowe ciasto „zebra“ robi się w 10 minut. Zawsze wychodzi i jest puszyste jak marzenie
Słoiki pełne domowej galaretki z jeżyn to mój jesienny specjał. Nawet teściowa zachwala
Moje gołąbki nigdy nie są suche jak wiór. Prościutki trik na ultra wilgotny farsz znam od babci Stefanii
Puszyste ciasto drożdżowe z budyniem pod każdy owoc. Trik ze wciskaną szklanką jest genialny
Pakuję pigwę z gruszkami do słoików, ale nie robię syropu. Ten babciny przepis to smak dzieciństwa
Z pomidorów robię nie tylko ketchup. Odkąd smażę z nich dżem, nawet teściowa prosi o słoiczki
Domowy ketchup z pomidorów to nuda. Ja zbieram inne owoce w parku za darmo i pakuję do słoików
Do powideł śliwkowych dodaję 100 g słodkości. Rozpływają się w ustach jak marzenie
Ten przepis na syrop z pigwy jest u mnie od pokoleń. Sekretny składnik dodaje mu +100 punktów do smaku
Niedojrzała papryka to dla mnie przeszłość. Robię z nią 1 rzecz i szybko nabiera koloru
Przepis na tartę „płonąca gruszka‟ dostałam od prababci. To majstersztyk smakowy na jesień