press ENTER to search
Redaktor naczelna mojegotowanie.pl
Smażony karp z przepisu siostry Anastazji jest niebiańsko chrupiący. Metoda x2 to cały sekret
Sałatka łabędzi puch to świąteczny hit. Smakuje i wygląda 100x lepiej niż oklepana jarzynowa
Mój farsz do pierogów i uszek smakuje jak ze szlachetnych leśnych grzybów, a jest 10x tańszy. Mam 1 sztuczkę
Do dobrego sernika pasuje tylko taki ser z wiaderka. Zły wybór i wszystko zepsute
W PRL-u każdy miał w kuchni, dziś młodzi nie wiedzą do czego służy. Tak powstaje kultowy świąteczny przysmak
Tomasz Strzelczyk robi genialny gotowany sernik 2w1. Kremową masę łączy z ekstra składnikiem
„Mydlana ryba” to dla Norwegów świąteczny frykas. Polacy robią wielkie oczy na samą myśl
Ania Starmach robi pyszniutki piernik ekspresowy. Zapomnij o szykowaniu ciasta miesiąc przed świętami
Świąteczne budyniowe ciasteczka śnieżynki przebijają pierniczki. Robię w 10 min, od razu na 3 blachy
Strzelczyk zrobił wigilijne krokiety do barszczu jak mistrz. „Najbardziej chrupiące, jakie istnieją”
Ten wigilijny bigos robię co roku. Bez mięsa, ale wyśmienity dzięki tym 2 dodatkom
GIS pilnie ostrzega przed rybnym smarowidłem. Masz w domu? „Nie należy spożywać”