Nowy numer Sól i Pieprz w sprzedaży! W numerze m.in. najlepsze mięsa na rodzinne spotkania. Do tego eleganckie wypieki na świąteczny stół - wypieki z czekoladą, makiem i bakaliami. Ponadto - dietetyk radzi, dlaczego warto jeść ryby. Co jeszcze w tym wydaniu? Cały spis treści poniżej. Magazyn "Sól i Pieprz" dostępny w dobrych salonikach prasowych.
Sól i Pieprz 6/2021
Menu na chłodnie miesiące - nowy numer Sól i pieprz pełen jest inspiracji do świątecznych ciast i pieczeni, dań z rybami oraz... przepisów na fasolę.
Hit sezonu - Pełna białka fasola w trzech wydaniach
Kolekcja 12 przepisów na pieczenie i pasztety
Nowości ze sklepowych półek - Dla zdrowia i do smaku dla całej rodziny
Superfood - Burak niejedno ma imię
Smaki świata Szwajcarskie fondue – przepis na wyjątkową ucztę w kilkuosobowym gronie
Akcesoria do kuchni i jadalni - Zimowe klimaty
Wigilia - Przekąski ze śledziem, zupa rybna, pieczona dorada z pomidorowo-oliwkową salsą
Obiady na co dzień - Sycące i rozgrzewające dania z piekarnika
Ciasta i desery - Odświętne ciasta z czekoladą, makiem, owocami i bakaliami
Szybkie dania - Ciepłe co nieco na każdą okazję
Dzieci gotują - Aromatyczne ciasteczka bożonarodzeniowe
Kuchnia fit - Jak obniżyć ładunek glikemiczny świątecznych potraw
Dla urody - Seler naciowy na zgrabną sylwetkę i piękną cerę
Dla zdrowia - Ryby sprzymierzeńcem dobrego samopoczucia i długiego życia