Sól i Pieprz 6/2021

Nowy numer Sól i Pieprz w sprzedaży! W numerze m.in. najlepsze mięsa na rodzinne spotkania. Do tego eleganckie wypieki na świąteczny stół - wypieki z czekoladą, makiem i bakaliami. Ponadto - dietetyk radzi, dlaczego warto jeść ryby. Co jeszcze w tym wydaniu? Cały spis treści poniżej. Magazyn "Sól i Pieprz" dostępny w dobrych salonikach prasowych.

Menu na chłodnie miesiące - nowy numer Sól i pieprz pełen jest inspiracji do świątecznych ciast i pieczeni, dań z rybami oraz... przepisów na fasolę.

Sól i Pieprz - nowy numer

Hit sezonu - Pełna białka fasola w trzech wydaniach

Kolekcja 12 przepisów na pieczenie i pasztety

Nowości ze sklepowych półek -  Dla zdrowia i do smaku dla całej rodziny

Superfood - Burak niejedno ma imię

Smaki świata Szwajcarskie fondue – przepis na wyjątkową ucztę w kilkuosobowym gronie

Akcesoria do kuchni i jadalni - Zimowe klimaty

Sól i Pieprz - rodzina przy stole

Wigilia - Przekąski ze śledziem, zupa rybna, pieczona dorada z pomidorowo-oliwkową salsą

Obiady na co dzień - Sycące i rozgrzewające dania z piekarnika

Ciasta i desery - Odświętne ciasta z czekoladą, makiem, owocami i bakaliami

Szybkie dania - Ciepłe co nieco na każdą okazję

Dzieci gotują - Aromatyczne ciasteczka bożonarodzeniowe

Sól i Pieprz - Piękna, szczupła, zdrowa

Kuchnia fit - Jak obniżyć ładunek glikemiczny świątecznych potraw

Dla urody - Seler naciowy na zgrabną sylwetkę i piękną cerę

Dla zdrowia - Ryby sprzymierzeńcem dobrego samopoczucia i długiego życia