REKLAMA

Sól i Pieprz 5/2021

Nowy numer Sól i Pieprz to apetyczne propozycje na jesienne gotowanie i pieczenie. Z okładki kusi torcik z gruszkami, ale jabłka i gruszki pojawiają się też w innych wypiekach. Do tego polecanki dietetyka - zdrowe pyszności z dyni na cały dzień. Co jeszcze w numerze? Spis treści poniżej.

Jesienne propozycje - nowy numer Sól i pieprz pełen jest inspiracji do ciast z owocami jesieni, obiadów na jesień z mięsem i warzywami, a także przepisy na aronię, dynię oraz... cebulę!

Sól i Pieprz - nowy numer

Hit sezonu - Kremowe bataty w zupach, przekąskach i daniach głównych

Kolekcja 12 przepisów na placki, krokiety i paszteciki

Nowości ze sklepowych półek -  Przydadzą się w kuchni

Superfood - Doceńmy aronię, jeden z najzdrowszych owoców na świecie

Smaki świata Churros z czekoladą – energetyczne śniadanie po hiszpańsku

Akcesoria do kuchni i jadalni - Zaproszenie na herbatę

Sól i Pieprz - rodzina przy stole

Obiad na niedzielę - Pomysłowe przystawki z jesiennych warzyw i owoców, kremowa zupa buraczana, soczysta jagnięcina z ziołową nutą

Obiady na co dzień - Jeden garnek, a tyle smaku – pożywne zupy i dania z pieca

Ciasta i desery - Jabłka i gruszki w wypiekach, którym nie można się oprzeć

Szybkie dania - Dla jaroszy, mięsożerców i smakoszy ryb

Dzieci gotują - Słodkie przekąski na podwieczorek

Sól i Pieprz - Piękna, szczupła, zdrowa

Kuchnia fit - Królowa dynia w zdrowych przysmakach od rana do wieczora

Dla urody - Cebula niezastąpiona w kuchni, apteczce i łazience

Dla zdrowia - Odkrywamy sekrety długowiecznej diety tajskie