Nowy, wielkanocny i wiosenny numer "Sól i Pieprz" to przepisy na rodzinną Wielkanoc przy stole. W magazynie m.in. 14 pomysłów na soczyste mięsa na świąteczne spotkania, a także słodkości: lekkie i kolorowe serniki, torty wiosenne. Wszystko pod hasłem: dobra kuchnia, szczęśliwa rodzina.
Sól i Pieprz 2/2021
Wiosenne propozycje - nowy numer Sól i pieprz pełen jest inspiracji do gotowania z wiosennych produktów, a także przygotowań do świątecznych, rodzinnych spotkań. Oto cały spis treści.
Hit sezonu - Wszechstronny szpinak od śniadania do kolacji
Kolekcja 12 przepisów na wyborne mięsa i pasztety
Nowości ze sklepowych półek - Dla nowoczesnej pani domu
Superfood - Rzeżucha nie tylko do dekoracji
Smaki świata Quiche lorraine – Papas arrugadas – pomarszczone ziemniaki po kanaryjsku
Akcesoria do kuchni i jadalni - Uroczyste śniadanie w wyjątkowej oprawie
Obiad na niedzielę - Jajka z sześcioma farszami, wytrawny tort serowy, barszcz wielkanocny na bogato, rolada cielęca ze szpinakiem, biała kiełbasa w sosie
Obiady na co dzień - Postne i mięsne dania na każdy gust
Ciasta i desery - Pomysłowe wypieki na wielkanocne ucztowanie
Szybkie dania - Najlepsze na przedświąteczną krzątaninę
Dzieci gotują - Słodkie baranki i zajączki do koszyczka ze święconką
Kuchnia fit - Eleganckie dania jak z restauracji zrobione w domu
Dla urody - Chrupiąca rzodkiewka na piękną cerę, włosy i paznokcie
Dla zdrowia Siedem sposobów na „odchudzenie” świątecznej biesiady