Sól i Pieprz 2/2021

Nowy, wielkanocny i wiosenny numer "Sól i Pieprz" to przepisy na rodzinną Wielkanoc przy stole. W magazynie m.in. 14 pomysłów na soczyste mięsa na świąteczne spotkania, a także słodkości: lekkie i kolorowe serniki, torty wiosenne. Wszystko pod hasłem: dobra kuchnia, szczęśliwa rodzina.

Wiosenne propozycje - nowy numer Sól i pieprz pełen jest inspiracji do gotowania z wiosennych produktów, a także przygotowań do świątecznych, rodzinnych spotkań. Oto cały spis treści. 

Sól i Pieprz - nowy numer

Hit sezonu - Wszechstronny szpinak od śniadania do kolacji

Kolekcja 12 przepisów na wyborne mięsa i pasztety

Nowości ze sklepowych półek -  Dla nowoczesnej pani domu

Superfood - Rzeżucha nie tylko do dekoracji

Smaki świata Quiche lorraine – Papas arrugadas – pomarszczone ziemniaki po kanaryjsku

Akcesoria do kuchni i jadalni - Uroczyste śniadanie w wyjątkowej oprawie

Sól i Pieprz - rodzina przy stole

Obiad na niedzielę - Jajka z sześcioma farszami, wytrawny tort serowy, barszcz wielkanocny na bogato, rolada cielęca ze szpinakiem, biała kiełbasa w sosie

Obiady na co dzień - Postne i mięsne dania na każdy gust

Ciasta i desery - Pomysłowe wypieki na wielkanocne ucztowanie

Szybkie dania - Najlepsze na przedświąteczną krzątaninę

Dzieci gotują - Słodkie baranki i zajączki do koszyczka ze święconką

Sól i Pieprz - Piękna, szczupła, zdrowa

Kuchnia fit - Eleganckie dania jak z restauracji zrobione w domu

Dla urody - Chrupiąca rzodkiewka na piękną cerę, włosy i paznokcie

Dla zdrowia Siedem sposobów na „odchudzenie” świątecznej biesiady