Przepisy użytkownika
Czas przygotowania:
45 min.

Smaczne danie dla wielbicieli owoców morza.
Ryż i krewetki z sosem gotowanym na parze
Czas przygotowania:
30 min.

Banan i masło orzechowe to klasyczny zestaw. Smakuje na kanapkach, w owsiance i... w pierogach :)
Pierogi pełnoziarniste z bananem i masłem orzechowym
Czas przygotowania:
45 min.

Jak pyszny może być bakłażan w tej odsłonie dowiedziałam się niedawno. Warto było spróbować! :)
Bakłażan faszerowany bulgurem, soczewicą i rybą
Czas przygotowania:
20 min.

Wykwintne danie rodem znad morza Śródziemnego :)
Spaghetti z omułkami
Czas przygotowania:
25 min.

Bardzo oryginalne w smaku, aromatyczne. Inspirowałam się przepisem z programu "Rewolucja na talerzu"
Jednoosobowy wołowy klops korzenny ze śliwką
Czas przygotowania:
30 min.

Włochy to nie tylko pasta, pizza i risotto- to również pęczak, kojarzony zwykle z kuchnią polską.
Dyniowe orzotto z pęczaku
Czas przygotowania:
30 min.

Zdrowy i smaczny sposób na owsiankę.
Parowane jabłuszka faszerowane owsianką i masłem orzechowym
Czas przygotowania:
50 min.

Ostatnimi czasy mój ulubiony deser.
Dynia pod orkiszowo-migdałową kruszonką
Czas przygotowania:
30 min.

Aromatyczne placku dla fanów budyniu
Budyniowe placki z jabłkami i rodzynkami
Czas przygotowania:
30 min.

Pyszna, rozgrzewająca zupa na jesienne chłody