Pomysł na obiad ze szparagą i jajkiem

Pomysł na ... smaczny i pożywny obiad :)

Czas przygotowania:
45 min.
Kalorie:
350.00 kcal
Dla ilu osób:
dla 2 osób
Ocena:

(średnia 4.45 z 187 głosów)

Składniki:

  • ziemniaki - wg uznania
  • jaja - wg uznania
  • szparaga - wg uznania
  • masło
  • bułka tarta

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Posiłek:

Kroki wykonania:

  • 1. Ziemniaki obrać, włożyć do garnka i postawić na ogień. Posolić wodę. Przygotować tłuszcz do
  • polania ziemniaków.
  • 2. Szparagi umyć, odciąć ogonki i zacząć gotować. Posolić.
  • 3. Jaja usadzić na patelni.
  • 4. Ziemniaki polać tłuszczem, szparagę bułką tartą.
  • Smacznego :)

Kalorie: 350.00

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy