Pomidorówka

Pomidorówka ze swoim smakiem zniewala i powala .

Dodany przez:

Pomidorówka

Mięsne

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Składniki

  • 4 skrzydełka
  • przecier pomidorowy 200 gram
  • marchew 3 sztuki pokrojone w słupki
  • kucharek do smaku
  • pietruszka listki
  • śmietana 30% do zupy 150 mili
  • 3 litry wody trochę się zawsze wygotuję

Przygotowanie

  1. 1.Do garnka wlałam wodę dodałam skrzydełka i marchewkę ,ziele angielskie ,liść laurowy pietruszkę listki i kucharek do smaku .
  2. 2.Gotowałam na małym ogniu aż mięsko się ugotowała i marchewka .
  3. 3.Przecier dodałam na końcu gotowałam jakieś jeszcze z 20 minut.
  4. 4.Wlałam śmietanę zamieszałam.
  5. 5.Makaron połowę paczuszki ugotowałam według tego co pisało na opakowaniu. Smacznego :) 6.Makaron fajnie wygląda moja córka zachwycała się gwiazdkami :)
zupa śmietana skrzydełka przecier pomidorowy
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze