Koreczki z jajek przepiórczych

koreczki z jajek!

Dodany przez: Aida

Koreczki z jajek przepiórczych

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
3 porcji
Ocena:

(średnia 5 z 2 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • jajka przepiórcze
  • kabanosy
  • ser zółty
  • szczypiorek
  • kiełki rzodkiewek
  • rukola

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo (2 minuty); wbijamy na wykałaczkę wraz z kawałkiem kabanosa lub sera żółtego; na wierzch wbijamy kawałek szczypiorku. Układamy na półmisku wyłożonym rukolą. Posypujemy kiełkami. Podajemy z sosem aioli.
sniadanie jajka sałatka przekąska kolacja sos ser żółty kabanos sos aioli
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze