Pasta kanapkowa z makrelą

Dobrze znana i bardzo lubiana pasta do kanapek - z wędzoną makrelą.

Dodany przez: mojegotowanie

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
5 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Danie bezglutenowe
  • Danie dla dzieci
  • Szybka kuchnia
s

Składniki

  • mała cebula
  • kilka piórek szczypiorku
  • 30 dag wędzonej makreli (bez skóry i ości)
  • łyżeczka majonezu
  • łyżeczka musztardy
  • pieprz, sól

Przygotowanie

  1. Cebulę i szczypiorek drobno siekamy, makrelę rozdrabniamy widelcem.
  2. Mieszamy wszystkie składniki, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
  3. Autorka przepisu: Joanna Woyda
makrela kanapki
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się
 

Komentarze