Pasztet z wątróbki

łatwy w wykonaniu i bardzo smaczny

Dodany przez: alien1985

Pasztet z wątróbki

Mięsne

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 3 z 2 głosów)

Składniki

  • 70 dag wątróbki kurzej
  • 30 dag pieczarek
  • masło
  • 3 jajka
  • sól
  • pieprz
  • papryka ostra

Przygotowanie

  1. Pieczarki dusić chwilkę na maśle, dodać wątróbkę i podsmażać razem ok, 15 min. Wbić 3 jajka, dodać przyprawy i podsmażyć jeszcze chwilę do momentu całkowitego ścięcia jaj.
  2. Gdy ostygnie zmielić trzy razy w maszynce. Gotowe :)
  3. Smacznego :)
sniadanie mięso przekąska kolacja pieczarki pasztet wątróbka
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze