Surówka z czerwonej kiszonej kapusty

dla odmiany na czerwono :)

Dodany przez: golfistka

Surówka z czerwonej kiszonej kapusty

Warzywne

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 5 z 1 głosów)

  • Danie wegetariańskie
  • Szybka kuchnia

Składniki

  • pół kilo czerwonej kiszonej kapusty
  • biała część pora lub duża cebula
  • 3 łyżki oliwy lub oleju
  • łyżeczka cukru
  • pieprz mielony

Przygotowanie

  1. Kapustę opłukujemy, odsączamy i drobno szatkujemy. Drobno kroimy pora lub cebulę. Po połączeniu dodajemy oliwę i przyprawy. Odstawiamy na jakieś 30 min żeby się smaki przegryzly.
warzywa obiad sałatka przekąska wegetariańska kapusta surówka
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze